Våra kunder

Du är välkommen att söka våra tjänster oavsett om du är privatkund, om du kommer från ett företag eller om du hänvisats till oss från ett försäkringsbolag. Vi strävar efter att hålla en hög tillgänglighet, hög kvalitet och hög säkerhet.

Privatkunder

Vi är inte anslutna till försäkringskassan och högkostnadskort respektive frikort gäller ej. Priser 2011 »

Försäkringsbolag

Vi anlitas idag av alla de stora försäkringsbolagen. Ortopeder och allmänläkare remitterar genom försäkringsbolagen patienter till oss för hjälp med diagnostisering, behandling och rehabiliteringsträning av skador och sjukdomar i rörelseorganen samt för avgjutning och anpassning av ortopediska skoinlägg och fotortoser. Har du en privat sjukvårdsförsäkring och vill få vårt omhändertagande så kontakta ditt försäkringsbolag så kan de boka in dig hos oss via bokningstjänsten "BokaDoktorn".
  • EuroAccident
  • Vårdplaneringen Örebro
  • TryggHansa
  • Salus Ansvar
  • SEB Trygg liv
  • Cardif Nordic
  • Länsförsäkringar
  • IHI Säkra
  • IHI Bupa

Bokning

Vi är anslutna till bokningstjänsten "BokaDoktorn" vilket underlättar bokning av kunder. Det går även bra att ringa eller faxa för kontakt eller bokning.

Avtalsförfrågningar

Har ni avtalsförfrågningar så kontakta oss via kontaktformuläret/snabbmeddelande, email eller telefon. Skicka ett snabbmeddelande » Daniel Öhlin Mail till Daniel» Tfn: 0706-22 22 77

Företag

Vi utför sjukvård åt företag och företagshälsovårdsbolag. Du kan som företagskund anlita oss med eller utan avtal, som du önskar. Kontantbetalning Det går bra att betala besöken kontant, med sedlar eller kort. Fakturering Önskar du få kostnaden för besöken fakturerade så tag med dig fakturaunderlag och eventuellt beställningsnummer eller kostnads-id till besöket.

Företagshälsovård är avdragsgilt

Företagshälsovård och rehabilitering för anställda är en skattefri förmån för de anställda under förutsättning att sjukvården inte utförs inom den offentligt finansierade sjukvården. Kostnaderna för företagshälsovården är skattemässigt avdragsgilla för företaget och eventuell moms är avdragsgill som ingående moms. På sjukvård är det normalt ingen moms. Enskilda näringsidkare, delägare i handelsbolag och kommanditbolag får också skattemässigt avdrag för utgifter när det gäller företagshälsovård och rehabilitering under förutsättning att verksamheten är beroende av näringsidkarens arbetsinsats.

Avtalsförfrågningar

Har ni avtalsförfrågningar gällande sjukvårdande behandlingar så kontakta oss via kontaktformuläret, Emaila eller ring oss. Avtalsförfrågningar gällande företagshälsovård hänvisar vi till våra samarbetspartners. Kontakta oss. Daniel Öhlin Mail till Daniel» Tfn: 0706-22 22 77

Besöksadress

Ortomed Göteborg
Norra Allégatan 8
413 01 Göteborg

Ortomed Stockholm-Kista
c/o Friskis & Svettis
Knarrarnäsgatan 3
164 40 Kista

Boka tid: 010–178 78 90
Kontakta oss
Copyright Ortomed Sverige AB