Rickard hjälper Tre Kronor under för-VM

Ortomeds fysioterapeut Rickard hjälper Tre Kronor, för-VM

Rickard Järrebring, fysioterapeut på Ortomed Göteborg, hjälper spelarna i Tre Kronor under Carlson Hockey Game med skador och stöttning. Carlson Hockey Games är för VM i Tjeckien där hockeylandslaget nu befinner sig för sista matchning inför VM i Danmark. Det har börjat bra med 2-1 vinst mot Ryssland. Idag, lördag 21 april, spelar Kronorna mot Tjeckien. Tjeckien som igår vann mot Finland med 3-1 blir tufft motstånd. Rickard hälsar att det går bra "Jag diagnostiserar, manipulerar, friktionerar, tejpar och ger råd och det verkar uppskattas".

Nu håller vi tummarna för Sverige. Match kl. 14.20!

Läs mer om hur vi på Ortomed arbetar med idrottsmedicin och vilken kompetens vi besitter. Läs mer om fysioterapeut Rickard på mottagningen Ortomed Göteborg.

Kommentera