Studie om nacksmärta – välkommen att delta!

Studie om nacksmärta

Vår fysioterapeut Rasmus Elb gör en studie om personer med nacksmärtas förmåga att kontrollera huvudets position. Bakgrunden är att i kliniken upplever vi vårdgivare ofta att denna förmåga är nedsatt hos personer med olika typer av nacksmärta. För att utforska om det finns någon vetenskapligt belägg för detta fenomen genomför Rasmus och hans studiekollega Pontus tillsammans med Luleå Tekniska Universitet en studie om detta. Studien ingår i Rasmus Masterprogram.

Ont i nacken

Välkommen att deltaga

Rasmus och Pontus söker nu personer både med och utan nacksmärta till de två studiegrupperna. Förmågan att kontrollera huvudet mäts genom en tryckkänslig platta (Nintendo Wii-platta).

Studiedeltagare sökes och du är varmt välkommen att deltaga. Läs mer här.

Kommentera

Gamla nyheter