Rickard Järrebring – vår nya sjukgymnast

vår nya sjukgymnastkollega
På måndag 2 januari börjar Rickard Järrebring hos oss. Rickard är en erfaren, kompetent, glad och trevlig sjukgymnast (fysioterapeut). Rickard har högre examen i ortopedisk medicin (OMI) samt en hel del andra vidareutbildningar inom det muskuloskeletala vårdområdet.

Rickard Järrebring fysioterapeut hos Ortomed Göteborg
Rickard kommer från Alingsås och har där arbetat flera år i primärvårdsrehab och har därmed bedömt, behandlat och rehabiliterat de flesta ortopediska besvären. Rickard har högre examen i ortopedisk medicin (OMI) och sitter med i styrelsen för den svenska organisationen. Rickards förflutna som elittränare inom friidrotten, intresse för löpanalys och löptekniksträning, diagnostik, biomekanik och funktionellt tänk kommer vara en god tillgång till oss övriga vårdgivare och våra patienter.

Boka tid till Rickard och övriga vårdgivare här.

Läs mer om Rickards person och kompetenser.

1 Comment to Rickard Järrebring – vår nya sjukgymnast

  1. Joakim Lindfors's Gravatar Joakim Lindfors
    29 mars, 2017 at 08:17 | Permalink

    Fantastisk sjukgymnast som förklarar på ett sätt som vi ickefysioterapeuter förstår! Tog sig verkligen tid att lyssna. 100%!

Kommentera

Gamla nyheter